sunnuntai 28. elokuuta 2011

049

Vala on täten koettu ja määritelty komedialliseksi tapahtumaksi. Kenties olen epäkunnioittava ja hirveä ihminen, mutta jätin ilomielin välistä suurimman osan puheesta ja musiikista painamalla kuulokkeet korvilleni. Ah sitä patriotismia, paatosta ja propagandaa! Bongasimme anopin kanssa E:n takarivistä ja hän sai otettua muutaman hyvän kuvan. Minä pidättelin naurua parhaani mukaan seuratessani päivän ohjelmaa. Oli kuitenkin mielenkiintoista nähdä kasarmin ankeus. Käsitykseni armeijasta tarkentui. Sotilaskodin alakerta vaikutti ihan kivalta paikalta, mutta muuten en todellakaan haluaisi viettää aikaani Puolustusvoimien pakkomajoituksessa.

Kultaseni molemmat vanhemmat on nyt tavattu, ja pidän todella paljon varsinkin hänen isästään ja tämän naisystävästä. Kävimme heidän kanssaan syömässä perjantai-iltana, ja minäkin pääsin pitkästä aikaa oikeaan ravintolaan. Mussutimme ja joimme hyvin, ja seura oli todella miellyttävää. Kun aikuisemmat lähtivät nukkumaan ajaessa vietetyn edellisyön ja pitkän päivän jälkeen, jäimme E:n kanssa vielä hetkiseksi. Hän tapasi sattumalta vanhoja työkavereitaan, joiden seurassa istuimme hetken. Olimme kuitenkin kahdestaan melkein tyhjässä asunnossa jo ennen yhtä.

Lauantaina raahasimme lähes kaikki tärkeimpäni tavarat vanhempieni luo tänne maalle, ja tänään saimme vanhan asunnon kaupungissa täysin tyhjäksi. E lähti tällä kertaa omalla autollaan kohti kasarmia. Ensi viikolla selviää, joutuuko hän AUKiin. Todella toivon, että kaikki menee parhain päin, ja saan hänet kotiin 5.4 ja lomille taas ensi viikonloppuna. Tosin edessä taitaa olla viikon ampumaleiri vailla yhteydenpitoa. No, joka tapauksessa ensi viikko kuluu koulussa ja pakatessa, joten tuskin ehdin ikävöidä yhtä paljon kuin aikaisemmin.

Oli aivan upeaa päästä taas nukkumaan hänen viereensä. Istumaan liki. Syömään, pesemään hampaita, suihkuun, juttelemaan hänen kanssaan. Tuijottamaan häntä silmiin. Tänä viikonloppuna olimme taas ahkeria muuttopuuhista ja muusta hälinästä huolimatta. Kuitenkin luku oli vähän alhaisempi kuin viimeksi, tosin en ole varma sekosinko laskuissa. Eipä siitä sen enempää. E on ihana. ♥

Koetan kirjoittaa ensi viikollakin joka päivä ainakin jonkinlaisen postauksen, vaikka luultavasti tulen olemaan hyvin kiireinen. Lisäksi en ole vieläkään lähettänyt isälle tilinumeroa ja eilen illalla tappelin äidin kanssa. Toivottavasti ensi viikonlopun muutto sujuu nopeammin kuin tämä. Ai niin, muistinko sanoa, että E on ihana? 

Kulta, jos voisin, luutuisin sinuun kiinni.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Lahjoita murunen ajatuksistasi? :3