keskiviikko 3. elokuuta 2011

024

Lahnauspäivä vol. liian monta. Sain vääntäydyttyä ylös sängystä hyvin myöhään, lähinnä laahustin jopa suihkuun asti, eikä huvita mikään. Raukoilla oli eilen rankka päivä. 10 km marssi varusteineen plus tetsausta. LTJ 2 ja mustaa kahvia.

Kulta, kaipaisin halia.

2 kommenttia:

  1. mmmh... lahnailu on kivaa \o/ ... mää lahnaan kera muutaman hyvän kirjan... yks on "tyttö intissä"... on kiva ku ukko puhelimessa tohkeissaan selittää että mitä tekevät huomenna :D ja sitte alkaa selostaan tarkemmin nii mää vaan keskeytän et joo mää tiiän jo ku tos kirjassaki oli :D ja pysyy paremmin niissä jutuissa mukana :))

    kulti naureskelee ku mää oon ny koittanu niin perehtyä inttiin 8)

    kävin tiimarista ostaas sille sellasen ihanan rasian, että kun sen aukasee nii siitä kuuluu joku biisi :) 7 egeä oli :) että vink vink :P

    ja pyydä sitä tuomaan sulle inttinalle<3

    mä täällä ramppailen pitkin poikin kämppää ja oottelen perjantaita :) taidat sieki oottaa :) muru oli rikkonu puhelimensakki.. että nyt ei ees yhteydenpitoa perjantaihin asti.. däääääm :D

    Tsemppiä edellee :) "ei tunnu missään" ;)

    VastaaPoista
  2. Voi että! Noo, onneksi tässä on enää hyvin vähän tunteja ilman yhteydenpitoa. Tsemppiä sinnekin! :3 Pitää koittaa kinuta nallea.

    VastaaPoista

Lahjoita murunen ajatuksistasi? :3