torstai 5. huhtikuuta 2012

270

En ole jotenkin osannut valmistautua ja varautua tähän päivään. Soitin juuri äsken asuntotoimistolle ja ilmoitin ottavani vastaan minulle tarjotun yksiön. Asunto on vapaa alkaen 1. kesäkuuta. Saatan päästä muuttamaan jo aikaisemmin. E ei ole infonnut tämän päivän suunnitelmistaan ja aikataulusta. Minun täytynee alkaa ruoanlaittoon ja ihmistäytyä vähäsen. Onko tämä ihan aikuisten oikeasti totta, onko?

 ♥ Kulta, tervetuloa takaisin siviiliin. ♥

8 kommenttia:

  1. Itselläni inttileskeyttä on jäljellä vielä kolme kuukautta ja harmittaa (toki olen onnellinen puolestasi)kun en saa enää vertaistukea täältä blogistasi kuten yhdeksänä aiempana kuukautena. :D Hyvää jatkoa nyt sitten teille kahdelle ja etenkin sinulle <3

    VastaaPoista
  2. Hurjasti onnea vielä!! ♥ (vaikka myös mä olen katellinen, 1/4 jäljellä.) Oli ihanaa lukea tätä!

    VastaaPoista
  3. Täällä takana vasta n. 3kk ja 9kk edessä.. :D mutta onnea paljon ja valoisaa tulevaisuutta teille! ;)

    VastaaPoista
  4. Et kai lopeta nyt kokonaan blogin kirjoittamista? :(

    VastaaPoista
  5. Kiitos onnentoivotuksista kaikille ja tsemppiä niille, joiden leskeys yhä jatkuu, jatkuu ja jatkuu... >:D No joo, kyllä ne miehenmokomat kotiutuu. Jossakin vaiheessa. :)

    En lopeta kokonaan kirjoittamista, mutta on vielä hakusessa millaisen blogin ottaisin seuraavaksi urakaksi. Tämä blogi on osaltani varmaan melkoisen valmis paketti. Ilmoittelen suurella todennäköisyydellä, kunhan kirjoitusinspiraatio taas iskee ja olen pykännyt pystyyn uuden blogiviritelmän. :3

    VastaaPoista
  6. Reservi =/= siviili...

    VastaaPoista
  7. http://siiviloityavaloa.blogspot.com/

    VastaaPoista
  8. Löysin tän blogin ja luin samantien kaikki sun postaukset. Tykkään tosi paljon sun tajunnanvirtamaisesta kirjotustyylistä. :)

    VastaaPoista

Lahjoita murunen ajatuksistasi? :3