maanantai 22. elokuuta 2011

043

Jälleen kerran reipas toimintasuunnitelmani kierähti nurin loppusuoralla ja aikatauluni lirautti kintuille. Tarkoituksena oli nousta ajoissa, käydä Kelalla kopioimassa ja toimittamassa pari liitettä ja postittaa kirje. No, jälkimmäisen sain hoidettua. Listan kaksi ensimmäistä kohtaa: FAIL. Sattuuhan sitä paremmissakin pirskeissä, sanoisi E.

Piirsin tällä kertaa pöllön, koska ne ovat pieniä ja somia, sekä niihin liitetään viisaus. Ensiksi mainittuja ominaisuuksia niillä on ainakin poikasina, jos ei muuten. Lisäksi kultaseni lapsuuden toisessa suosikkikirjassa oli pääosassa pöllönpoikanen. Lapsuudesta mieleen, löysimme tavaroita läpikäydessämme hänen vanhat pelinsä, ja meidän oli tarkoitus ottaa erä laivanupotusta syömisen ohella, mutta emme ottaneetkaan ruokaa mukaan. Saatikka peliä. Pahus.


Isäni soitti lauantaina ja kyseli muutostani. Hän paikkaa taas huonoa omaatuntoaan rahalla, ja pyysi tilinumeroani. Luulen tosin, että äitipuoleni oli laittanut hänet soittamaan. Tällä kertaa hän oli peräti selvänä tarttuessaan puhelimeen, eikä haukkunut minua. Hän suhtautui omituisesti E:hen lakkiaisissani, joissa näytti erittäin krapulaiselta. En tarvisi häneltä mitään, ja sanoinkin, että jos hän välttämättä haluaa jotakin laittaa, kiitos siitä.

LTJ 4. Olen hyvillä mielin. Muutama päivä ei tunnu missään kaksien kolmen viikon kinkkujen jälkeen. Öisin kuuntelen imelää musiikkia.

Underneath your clothes
There's an endless story
There's the man I chose
There's my territory
And all the things I deserve
For being such a good girl, honey


Shakira - Underneath Your Clothes 

Kulta, näin sinusta taas unta.

2 kommenttia:

  1. Unet on ihania pakopaikkoja, varsinkin pitkien kiinniolojen aikaan. Usein kun sitä uneksii siitä rakkaimmasta ♥

    -M.

    VastaaPoista

Lahjoita murunen ajatuksistasi? :3