keskiviikko 24. elokuuta 2011

045

Selvisin ensimmäisestä koulupäivästä ja sain uuden korealaisen kaverin! Mikään ei toiminut ja kaikki jäi epäselväksi, koska yhtä asiaa ei voinut käsitellä kerralla kokonaisuudessaan, mutta saapa nyt nähdä millaista varsinaisesta opiskelusta tulee.

Koulu alkaakin jo maanantaina näiden tutustumispäivien jälkeen, vaikka kaikki paperit antoivat ymmärtää etukäteen, että varsinainen aloituspäivä on vasta 9.9. Tulee vähän kiire muuton ja kaiken suhteen. Tämän ja ensi viikon joudun kulkemaan aamuisin bussilla. Kyrsii kuin pientä jyrsijää, jonka eväät on jäässä.

Eilisen hiljaisen päivän jälkeen sain jopa pari viestiä pitkälti kymmenen jälkeen. En voinut nukkua ennen kuin sain yhden maissa yöllä aloitetun kirjan luettua loppuun, joten tämän päivän tuntemukset ovat jotain todella uupuneen ja liian uupuneen väliltä.

Tänään pidin E:n hupparia mukanani, ihan vain turvana. Nukuinkin sen kanssa. Taas. Lisäksi muruseni oli saanut hajuvedellä kyllästetyn kirjeeni, eikä edes nauranut... Tein myöhään illalla siirappisen soittolistan. Se on sietämättömän imelä.

Kulta, tahtoisin vain käpertyä kainaloosi.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Lahjoita murunen ajatuksistasi? :3