sunnuntai 7. elokuuta 2011

028

Onpa tämäkin koettu. Istuttu kaverin kaverin kaverilla juomassa siideriä ja juttelemassa aiheista random ja random, vol 2. Eksyimme myös joukolla pyörimään tämän pikkukylän suurenmoiseen keskustaan, jossa oli jonkinnäköinen ruokatapahtuma täynnä humalaisia keski-ikäisiä ja iskelmää soittava live-bändi. Hurmaavaa. Olimme kaverin kanssa pitsalla jo yhden jälkeen ja kotiin pääsin vähän kahden jälkeen.

Ensimmäinen tuplakinkku oli ilkeä, mutta nyt on vain vähän haikea olo. Tietysti olisi huomattavasti mukavampaa, jos E tulisi lomille jo ensi viikonloppuna, mutta selviän tästä kyllä. Selvisin viimeksikin. Sinänsä on katkeroittavaa, kuinka toiset vikisevät, kun alokas on ensi viikolla ensimmäisen viikonloppunsa kiinni koko P-kaudella. Ai kun kamalaa. Vaihdetaanko osia?

Tunteja on jäljellä alle 291, juhlat sen kunniaksi.

Kulta, tule kanssani suihkuun.

4 kommenttia:

  1. ja mun tekis mieli sanoa että aiku kamala, meillä kahden viikonlopun eli kolmen viikon kinkut ja näkemättä olemiset on arkipäivää, vielä näin puolen vuoden jälkeen, vaikka pitäis olla helpompaa ku poikaystävä on alikessuna, vaan eipä silti kamalasti ole :D

    VastaaPoista
  2. Joo, poikaystävällä myös toista kertaa peräkkäin kahden viikonlopun kiinniolot. Ollut kerran lomilla, tulee seuraavan kerran 19.8. Jos tulee.

    VastaaPoista
  3. itellähän oli heti aluks kans 2vk, nyt taas 2vk.. mut onpa ihana ku nyt ei tarvi oottaa muutaku ensvkl<3 ... onneksi sentään ei oo neljää viikkoa kiinni..

    kaveri on täs hajoillu mulle jo että kuin se pärjää ku sen ukko lähtee viikoksi kertauksiin... ja minä pyörittelen silmiä...
    eikä auta vaikka kuinka koittas ite sanoa että kyllä itekki on selvinny tähän asti. siis viikko... voisin vaihtaa osia samantein

    VastaaPoista
  4. Toiset näkee kolmen viikon välein, ja kestää sen kuin nainen. Toisille on katastrofi kun toinen on viikon poissa... ;)

    Oi, varmasti ihanaa saada murunen kotiin muutaman päivän kuluttua :)

    VastaaPoista

Lahjoita murunen ajatuksistasi? :3