torstai 4. elokuuta 2011

025

Lisäystä 18:34

TJ 245. VITTU. LTJ AINAKIN 8. VITTUJEN VITTUJEN VITTUJEN VITTU. Saatanan 9 kk AAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAA!


Posti kulkee hitaasti, ja kirjuri ansaitsisi saada marmorikaulimesta. E ei ollut saanut kirjettäni vielä eilen, vaikka laitoin sen jälleen ensimmäisessä luokassa. Mur. Mikä on niin vaikeaa MINUN kirjeeni toimittamisessa HÄNELLE mahdollisimman nopeasti? Ei muiden postilla niin väliä, mutta olisin tahtonut omien raapustustusteni olevan perillä ja muruseni käsissä jo seuraavana päivänä, kuten aikaisemmin.

Minulla on massiivinen motivaationpuute ihan kaiken suhteen. Postauksen kirjoitus on liki ylivoimainen suoritus, puhumattakaan vaatteiden pukemisesta päälle. Siitä tulikin mieleeni, että oli jokseenkin jännittävää kirmata eräs aamuyö neljän maissa etupihalla alasti. Viemään roskia. Mikä siinä on, että E:n kanssa kaksin ollessamme olemme joko ilman rihman kiertämää tai korkeintaan 1-2 vaatekappaletta yllämme? Nudisteilua kerrakseen.

Imuri odottaa minua, mutta en tahdo vielä vastata sen kutsuun. Harjasin koiran peräti tänään. Nyt se näyttää vähemmän epämääräiseltä karvapallolta, ja jopa hieman laihemmalta! Tylsyys on vallannut minut, ja huomenissa pitäisi taasen saada itsensä muistuttamaan jotakin naisen ja metsänpeikon väliltä. Mielellään liki sitä huolitellumpaa ääripäätä.


Unirytmini on kerrassaan hurmaava. Yö koitti tänään klo 05:30 ja aamu liki kello yhtä päivällä. Sain sentään tekaistua jotakin ruokaa. Kokkaustyylini oli jälleen kerran 'nakataan pannulle vähän mitä sattuu, ja katsotaan millainen on lopputulos'. Ihan syötävää aikaansaannokseni kaiketi on. Ainakin toivottavasti. Yleensä sovellukseni ovat ihan maistuvia.

Pohdin humalaisia puheita kenties liikaa, ja mietin kannattiko kirjeessä ottaa kantaa yhteen niistä. Tiedä sitten kuinka suuri on kännijuttujen kontrasti verrattuna tosielämään. Ei minulla kyllä ole mikään kiire E:n suhteen. Meillä on aikaa, vaikka koko loppuelämämme. Kenties ei olisi vielä kannattanut mainita erästä seikkaa.

I'll show you mine if you show me yours first
Let's compare scars, I'll tell you whose is worse
Let's unwrite these pages and replace them with our own words

We live on front porches and swing life away,

We get by just fine here on minimum wage
If love is a labor I'll slave till the end,
I won't cross these streets until you hold my hand


Rise Against - Swing Life Away 

Kulta, barettisi on nam. ;)

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Lahjoita murunen ajatuksistasi? :3