perjantai 22. heinäkuuta 2011

012

Lisäystä 23:11

IHANAA! Saan E:n luokseni kahdeksi seuraavaksi viikonlopuksi! Itken silkasta ilosta!


Kävin eilen kaatosateessa kävelyllä koiran kanssa, ja meidät molemmat olisi saanut vääntää kuivaksi sen jälkeen. Oli silti ihan mukava lenkki, varsinkin kun sain viestiä kesken kaiken. Muutenkin puhelin piippasi eilen ahkerasti! Totta kai harmittaa, että joudun odottamaan vielä maksimissaan 174 tuntia (kyllä, lasken tunteja), mutta enää viikko! Ensi perjantaina!

Toinen harmin aihe on se, etten onnistunut lähettämään hänelle kuvaa, vaikka yritin useasti ja eri tavoilla. Puhelimeni lähettää sen normaalisti, samoin ottaa vastaan normaalisti. Muoto on tavallinen. Hänelle asti se ei kuitenkaan päädy. Pahus.

Tämän jäljellä olevan odotusajan ennen hänen lomaansa ajattelin kuluttaa joko tekemällä ei-mitään, kuten tähänkin asti, tai sitten voisin kaivaa vaatehuoneen pohjalta viime syksynä keskenjääneen palapelin, ja koota sen viimeinkin loppuun. Tosin rasian löytyminen taitaa vaatia ensin perinpohjaista siivousta. Toinen pahus. Joka minun on pitänyt toteuttaa jo useamman viikon. Kolmas pahus.

Vaatehuoneesta mieleeni: mitä puen ensi perjantaina? Vaatekriisi! Mulla ei ole mitään päällepantavaa! Eiku... No joo, E. Mutta... Ei siitä sen enempää.

E:llä oli vain yksi söpö toive liittyen näkemiseemme pitkän tauon jälkeen. Että laitan vähän hajuvettä häntä varten. En yleensä käytä, koska suihkaus melkeinpä mitä tahansa tuoksua vaatii vierailua lääkekaapilla. Saan armottoman päänsäryn. Pitänee varata laukkuun mukaan asianmukaisia nappeja, koska eihän tuollaisesta pyynnöstä voi kieltäytyä?

Ai niin, kaveri oli käynyt eilen Haaparannan puolella Ikeassa. Mäkin haluan! E:n kanssa! Sitten... joskus kun muutetaan yhteen. Tapahtuuhan näin, tapahtuuhan?

Kulta, olisipa ensi perjantai.

3 kommenttia:

  1. Oi, olet todella rakastuneen kuuloinen. Suloista<3

    VastaaPoista
  2. Minä minä! ^____^

    Kohta kohta on perjantai, olen iloinen puolestasi :)

    VastaaPoista
  3. Coconutskin: En tiedä olenko vielä rakastunut, ainakin rakastumassa... Mutta ällönsöpöys on aina yhtä imelää :---)

    Ja Riikka: Sinä sinä ♥ Kannattaa ollakin, I know where you live... >:)

    VastaaPoista

Lahjoita murunen ajatuksistasi? :3