maanantai 24. lokakuuta 2011

106

Aamu alkoi tavallista särkylääkettä vahvempaa vaativalla, lamauttavalla jomotuksella, muuten päivä on ollut varsin hyvä. Kävin kaupungilla ja tuhlasin. Löysin viimein baarivaatteet ja ostin pitkään himoitsemani mekon. Korkeavyötäröinen musta hame istuu, ja sininen solmupaita vaatii jotain alleen. Tein myös ekoteon ja sijoitin kuukuppiin. En ala fanaattiseksi tuputtajaksi, mutta yhden päivän kokemuksen perusteella tykkään ja suosittelen.

Minun pitäisi huomenna suunnata takaisin vanhempien luo. Yritän keksiä viikonlopuksi jotakin ohjelmaa, ettemme taas vain olla möllötä sängyssäni. Ei siinäkään kyllä mitään vikaa ole. Voisin lainata pikkuveljeltä Kaksin karkuteillä ja Keisarin uudet kuviot. Jälkimmäistä en ole tietääkseni koskaan nähnyt kokonaan, ja ensiksi mainittu on oikein hauska. Katsoin sen veljen kanssa kesällä. E:nkin pitää nähdä se!

Sain lapaset neulottua valmiiksi. Niistä tuli ihan kivat, vaikkakin silmäni eksyvät jatkuvasti virheeseen toisessa käsineessä. Panttaanko niitä jouluksi ja lahjoitan jonkun muun ohella, vai tarjoanko niitä saman tien? Kohtahan on halloween? Noitahattu, pitkät hansikkaat ja stiletto-saappaat voisivat olla jotakin...

Tuntuu, että perjantai on täällä ihan pian. Ei enää montaa päivää, onneksi! Tahtoisin sanoa sen r-sanan, mutta en tiedä onko vielä aika. Odotan, että hän sanoo ensin, vaan entä jos hän odottaa, että minä sanon ensin?

Kulta, silitä mua.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Lahjoita murunen ajatuksistasi? :3