maanantai 10. lokakuuta 2011

092

Minulla on kädessäni rakko, koska me tuota... saunoimme eilen vanhempieni luona. Note to self: älä pidä seuraavan kerran kiinni siitä kuumasta kaiteesta. Ei toisessa saunassa ole käynyt näin... Minut nimettiin tällä kertaa mörrimöykyksi ja Rölli-peikoksi kaljurottani toimesta.

Kultaseni oli lauantai-iltana kaupungilla kavereidensa kanssa, ja juoksi luokseni kolmen maissa. Nimenomaan juoksi, koska hän tahtoi tuoda minulle lämmintä ruokaa. Oli maailmanloppu, kun se oli ehtinyt vähän jäähtyä matkalla. Raukkaa sai lohdutella ja auttaa riisumaan, eivätkä seinät olleet riittää hänen kömpiessään sänkyyn.

Oli ihan mukavaa käydä sunnuntaipäivällisellä pikkukylässä. E vaihtoi talvirenkaat jo nyt ihan vain varmuuden vuoksi ja lisäksi vain oleskelimme vanhemmillani jonkin aikaa. Tällä hetkellä hän on taas matkalla kohti Rovaniemeä.

Näin unta, että olimme vanhassa talossa, joka toimi ikään kuin museona. Yritimme löytää huonetta, jonka oven saisi lukkoon ja saisimme olla kahdestaan. Ensin alakertaan tulvi ihmisiä ja keräsimme kiireesti vaatteemme eteisen lattialta. Emme saaneet olla rauhassa yläkerrassakaan. Pahus. Ulkona oli kamalasti sieniä. Pilkottuna. Pellolla.

Vedin vaimopisteet kotiin, kun olin tehnyt perjantaiksi hänen lempiruokaansa. Oli aivan ihana viikonloppu, vaikka en ihan jokaista hetkeä saanutkaan viettää E:n kanssa. Tänään hän kävi viimein hoitamassa erään asian, jota on venyttänyt jo puoli vuotta. Lisäksi vain lahnasimme sängyssäni ja katsoimme ihan hauskan leffan. LTJ 4.

Kulta, onko pakko päästää irti, jos ei tahdo?

2 kommenttia:

  1. Samastun niin viimeiseen lauseesees. ♥
    Täällä myös LTJ 4. Vihaan ikävää joka on aina niin vahva kun toinen lähtee.

    VastaaPoista
  2. R: Ei siihen lähtöön koskaan totu, eikä se muutu helpommaksi, mutta perjantai on pian :)

    VastaaPoista

Lahjoita murunen ajatuksistasi? :3