maanantai 3. lokakuuta 2011

085

Nukuin viimeksi kunnolla silloin, kun E tuhisi vieressäni. Tänään olen univajeesta huolimatta mennyt kahdeksaksi kouluun, tehnyt esitelmän huomiselle, käynyt kaupassa ja ostanut kumpparit sekä lankaa, imuroinut ja laittanut ruokaa.

Sen sijaan, että lukisin huomiseen kokeeseen olen aloittanut projektin kirjoneulelapaset. Neulekäsialani on suurehkoa ja E:llä ei ole mieheksi suuret kädet, joten luulisi noista tulevan hyvät, vaikka ohje onkin naiselle. Minulle ohje ainakin on huomattavasti liian väljä. Aloitanpa sentään hyvissä ajoin. Ehdin tehdä toiset ennen joulua, jos noita pitää korjata.

Taidan järkyttää kämppiksen mielenrauhaa ja pientä maailmaa ihan vain silkalla olemassaolollani, ainakin hänen äänensävyistään ja ilmeistään päätellen. Eilen hän ei sanonut minulle koko iltana sanaakaan, koska tervehdin viinilasi kädessä. Tänään kerroin testanneeni uudet sadekelin kengät pomppimalla lätäkössä.

Vein tänään taas kuoren keltaiseen laatikkoon, vaikka E olikin aamupäivällä matkalla muutaman päivän leirille. Odotettavissa on kuulemma luultavasti näköharhoja väsymyksestä. Koulussa söin yksin. Vaivaantumatta.

But all the miles that separate
Disappear now when I'm dreaming of your face

I'm here without you baby
But you're still on my lonely mind


I think about you baby
And I dream about you all the time


I'm here without you baby
But you're still with me in my dreams


3 Doors Down - Here Without You

Kulta, tule nukuttamaan minut.

3 kommenttia:

  1. Rakastuin taas uudelleen tuohon 3 Doors Downin kipaleeseen kun kuulin sen Boyce Aveneun soittamana. Ah ♥ Koita saada unta, päivät menee pikkuhiljaa ohitse, ainakin toivon mukaan, ja pian pääset E:n kainaloon. Voimia ♥

    VastaaPoista
  2. hei kiva tää sun blogi! :)

    VastaaPoista
  3. M ja AGENTTTI, kiitos kummallekin :3

    VastaaPoista

Lahjoita murunen ajatuksistasi? :3