keskiviikko 19. lokakuuta 2011

101

En lakkaa hämmästelemästä, kuinka usein muruseni täytyy valvoa kolme tuntia keskellä yötä jonkin turhanpäiväisen päivystyksen vuoksi. No, sainpa sentään viihdyttää häntä puhelimitse, mutta enemmän hän olisi tarvinnut unta kuin sek... tekstiviestejä.

Tein erään välttelemäni koulujutun viimein valmiiksi. Kahdesti. Ensimmäisellä kerralla se ei tallentunut pitkään aikaan ahkerasta tallenna-painikkeen klikkailusta huolimatta. Totesin tyynesti, että vittu ja aloitin alusta. Eipä tuossa loppujen lopuksi mennyt kauaa, vaikka sainkin nauttia tuplamäärästä työtä. En ymmärrä, miksi olen vitkutellut tätäkin näin pitkään. Huomenna on deadline.

Pitäisi pakata tarpeeksi tavaraa pariksi päiväksi. Menen huomenna suoraan koulusta vanhemmille. Kävin ostamassa pikkuveljelle syntymäpäivälahjan, ja mukaan tarttui lisäksi pari hienoa postikorttia lähetettäväksi tärkeimmälleni kinkkuviikonloppujen piristykseksi ja paketillinen keksejä. Omnom!

Kämppiksen poikaystävä tulee myöhään tänään näytille ensimmäistä kertaa. Jännää! Pohdin, kuljeskeleeko hänkin täällä rennosti boksereissaan. :)

Ikävä on jo nyt hurjan suuri, koska tiedän, ettemme näe perjantaina. Oletettavasti kaipaus ehtii kasvaa massiivisiin mittasuhteisiin ennen ensi viikon perjantaita. Kunpa en olisi silloin yhtä kamala kuin viimeksi.

Kulta, koeta saada levättyä tarpeeksi.

2 kommenttia:

  1. oih, joku muukin kärsii etäisyydeestä tänä viikonloppuna! Eihän tämä kenekään kannalta kivaa ole, mutta kivaa tietää että edes joku muukin.

    VastaaPoista
  2. AGENTTTI: Näinpä juuri, et ole ainoa. :) Vertaistuki. <3 Hei, olen Lyijylintu ja olen yksinäinen.

    VastaaPoista

Lahjoita murunen ajatuksistasi? :3