torstai 13. lokakuuta 2011

095

Tänään on ollut mitä loistavin päivä. Ensin en päässyt sängystä ylös (luin vielä klo 3:40 ja neuloin klo 4:12), sitten istuin aamutakissa, suihkussa käymättömänä, kahvi kesken koneella vielä kahdeltatoista, vaikka piti kouluun puoli yhdeksi. Tietysti olin myöhässä. Vetoan akateemiseen varttiin.

Päästyäni kotiin aloin siivota. Vein lehdet keräykseen ja roskat jäteastiaan (arvatkaa hoitaako asuintoverini liiemmin näitä tehtäviä). Samalla tiputin avaimeni roskikseen. Sain ne sentään ongittua, koska astia oli vasta tyhjennetty. Se olisi enää puuttunutkin, että olisin hukannut avaimet.

Pyyhkiessäni pölyjä siivoamisen jälkeen huitaisin kukkapurkin lattialle. Eleonoorakin alkaa ilmeisesti käyttäytyä itsetuhoisesti ja heittäytyy ikkunalaudalta alas. No, matto ei enää ole kovin valkoinen. Sain imuroida tänään kahdesti.

Pyykkituvassa ei sentään sattunut mitään tavallisuudesta poikkeavaa, mitä nyt kuivaushuoneesta oli palanut lamppu. Olipa taas operaatio lajitella, pestä, kuivata, taitella ja kaapittaa, vaan onpa kylvetetty niin lakanat, vaatteet, asunto kuin avaimetkin tälle päivää. Itse tyydyin suihkuun.

Kultaseni tulee huomenna, ja keksin lauantaille ainakin jonkinnäköistä ohjelmaa. Toivottavasti hän kieltäytyy hoitamasta pikkuveljeä kanssani, tällöin voin kieltäytyä itsekin. Ostin tarvikkeet lettukesteihin. Hih! Hän sai viimein haettua valmistumisen todistavat paperit koululta, joten pienimuotoinen juhlistaminen lienee ihan paikallaan?

Kulta, mitäköhän seuraavaksi sählään.

2 kommenttia:

  1. Tiesithän, että tänään oli itse asiassa Kansallinen epäonnistumisen päivä, joten ajoituksesi ei ollut yhtään hullumpi.

    http://epaonnistumisenpaiva.fi/

    VastaaPoista
  2. Anonyymi: Ajattelinkin että jotain muuta kuin satunnainen huono päivä tässä nyt on takana...

    VastaaPoista

Lahjoita murunen ajatuksistasi? :3