perjantai 16. syyskuuta 2011

068

En viihtynytkään meksikolaisbileissä kovin kauaa, mutta oli ihan hauskaa. Joimme riisipuuroa viinalla: riisiä, maitoa, kanelia, sokeria ja alkoholia. Jännää! Ruoka oli hyvää ja ihmisiä paljon. Minulla oli aikaisemmin mielessäni pitkä lista asioita, joista kirjoittaa, mutta pää tuntuu lyövän tyhjää.

Raahasin ruokaa kaupasta kotiin, kun puhelin soi ja äiti ilmoitti tulevansa kylään. Oli ihan mukava kahvitella hänen kanssaan noin tunnin verran. Tänään pitää vielä viimeistellä ihmistäytymiset ja vähän siistiä tätä asuntoa ennen kuin E tulee lomille. Ajattelin lisäksi väsätä täytekakun!

Oli mielenkiintoista herätä toissa-aamuna siihen, kun jonkun sänky hakkasi seinään ja jouset huusivat armoa. Kerrostaloasumisen riemuihin kuulunut raahaava ääni naapurista on saanut selityksen: hänellä on rumpuja. Bongotyylisiä äänestä päätellen. Niitä naapuri soittelee iloisesti kahdelta yöllä. Raahaus on johtunut siitä, että hän on siirrellyt niitä. Yläkerran asukki on kantapääkävelijä. TÖMPS TÖMPS TÖMPS itse kullekin.

Alan sulattaa suklaata kuorrutusta varten :)

Kulta, toivottavasti kakku kelpaa.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Lahjoita murunen ajatuksistasi? :3