tiistai 1. marraskuuta 2011

114

Miten ihmeessä on jo marraskuu? Kaupunki on näin aamuyöstä sumun peitossa, kuten se oli koko eilisen päivän. Minua haluttaisi mennä taas hautausmaalle kävelemään, ihan vain huvikseen. Siellä hoidetaan ilmeisesti kaivuutöitä öisin. E ei pidä ajatuksesta, että kuljen yksin ulkona myöhään, joten täytynee jättää väliin.

Mietin, kannattaako mennä nukkumaan kolmeksi tunniksi. Kuitenkin uneni venyisivät kestämään liki iltapäivään, ja onnistuisin jotenkin kummasti taas jättämään koulun välistä. Toisaalta väsymys alkaa saada jo aikaan lievän humalaisen tunteen, vaikken ole ollut hereilläkään loppujen lopuksi kovin kauaa. Viime yön vajavaiset unet ja sunnuntaiaamun vielä vajavaisemmat kenties vaikuttavat asiaan? En ole saanut niiltä vielä nyhdettyä tunnustusta.

Kulta, saisit toisinaan tehdä päätökset puolestani.

3 kommenttia:

  1. Ihanaa että on jo marraskuu! Se tarkoittaa että enää kaksi kuukautta ja on inttiajan puoliväli käsillä! Kammottavaa tämä odotus!

    PS. Eikös E ollut vain 9 kk? Pelottaa jo, olen niin tottunut lukemaan kirjotuksias ikävästä (sun muusta) päivittäin. Miten sitä pärjää ne viimeiset 3 kk?

    VastaaPoista
  2. "PS. Eikös E ollut vain 9 kk? Pelottaa jo, olen niin tottunut lukemaan kirjotuksias ikävästä (sun muusta) päivittäin. Miten sitä pärjää ne viimeiset 3 kk?"

    Mietin just ihan samaa!:D Meillä tulee oleen tuskaa ne viimeset kuukaudet ku ei voida lukee sun vuodatuksia!:s

    VastaaPoista
  3. R ja Jenni, äkkiä ne viimeisetkin kuukaudet menevät, mutta olen imarreltu logiikan hukanneiden selitysteni suosiosta. :--D Kiitos.

    VastaaPoista

Lahjoita murunen ajatuksistasi? :3