maanantai 14. marraskuuta 2011

127

En kirjoittanut tänään postittamaani kuoreen vastaanottajaksi tykkimies E "unohdin tyttöystäväni syntymäpäivän" Sukunimi, vaikka mieleni kovasti teki. Olin viime yön vanhempieni luona, enkä saanut enää unta aamuviiden jälkeen. Muutenkin heräsin useaan otteeseen muutaman tunnin aikana.

Joudun odottamaan vielä 18 pitkää päivää, vaikka yksikin tuntuu ylitsepääsemättömältä. Tahtoisin vain olla hänen kanssaan, joka päivä. Ainakin silloin, kun kummallekin sopii. Ei pelkästään silloin, kun Puolustusvoimat on edes hippusen inhimillinen ja päästää hänet viikonlopuksi hellittäväkseni.

Pohdin, minkälaisen kortin lähettäisin piristämään tuplakiinnioloa ensi viikolla. Vaihtoehtoja on muutamia, luppakorvaisesta koiranpennusta syksyiseen penkkiin. Maltan tuskin odottaa sitä hetkeä, kun saan asettaa Muumipeikko-joulukalenterin pakettiin ja lähettää sen matkaan kohti kasarmia. Tahtoisin nähdä nuorten miesten ilmeet, kun sisältö paljastuu...

Yritän kuumeisesti etsiskellä työpaikkaa, jotta saisin jättää koulun sikseen. Lukiopohjalla ja tässä kaupungissa vaihtoehdot vain ovat vähissä. Lisäksi pelkään olevani mahdollisten työnantajien silmissä aivan vääräntyyppinen henkilö useimpiin tehtäviin. Ainakin päältäpäin arvioituna. Mene ja tiedä.

Sain soittaa tänään opiskelijaterveydenhuoltoon vain kuudesti, ennen kuin vastaajan sijaan sain langan päähän elävän henkilön. Pitää kiirehtiä käymään siellä torstaina ennen koulua. Mikseivät he voi vain lähettää reseptiä postitse...

Mietin, kirjoittaisinko kirjeen sijaan tämän viikon jokaisesta päivästä pienen lappusen. Niitä voisi olla vaihteeksi mukavampi lukea kuin ainaista pitkää vuodatusta. Suunnitelmissani oli toteuttaa kyseinen idea jo viime viikolla, mutta innostus lopahti, kun eräs unohti jotain tärkeää. En kettuillut tai piikitellyt kuitenkaan edes kirjeessä. Edistyn.

Seurasin kauhulla säätiedotuksia tänään. Rovaniemellähän sataa ihan pian ensilumen, ja kultaseni on jälleen kerran metsässä. Tarvitsen selkeästi pelastavan prinsessan valkean ratsun.

Kulta, koittaako huhtikuun viides koskaan?

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Lahjoita murunen ajatuksistasi? :3