torstai 3. marraskuuta 2011

116

Olipa virkistävä juoksulenkki näin aamutuimaan! Päätin valvoa, kunnes koulu loppuu. Apunani aion käyttää surutta E:n tänne jättämiä Ruotsin tuomisiaan (energiajuomaa, paljon) sekä lempipiristettäni - kofeiinia. Omnom, kahvia ja lisää kahvia! Juoksin vähän yli parin kilometrin matkan kirjastolle vartissa. Kaupunki oli ihanan rauhallinen tähän aikaan vuorokaudesta.

Hyppytunnilla ajattelin käydä kotona ja siivota. Koulun loppuessa luultavasti suuntaan suoraan sänkyyn. Saapa nähdä, kauanko nukun! Vuorokauden pystyy kyllä valvomaan. Herääköhän kämppis, jos suuntaan nyt suihkuun...

Eräs ihanuus joutui heräämään kipinään. Sainpa sentään lisää söpistelyviestiä. Nukkuessani tällä viikolla päivällä yön sijaan olen nähnyt hurjasti enemmän unia, tai ainakin muistan ne huomattavasti paremmin kuin normaalisti. Erään unimaailman seikkailun myötä innostuinkin lähtemään taas lenkille.

En kokenut yhtä intensiivistä voiman- ja vapaudentunnetta juoksiessani kuin toissapäivänä spurttaillessani Nukkumatin mailla, mutta olo on silti lenkin jälkeen mahtava. Ehdin kenties päästä kuntoon ennen huhtikuuta?

Kulta, mietin miten selviän tästä päivästä...

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Lahjoita murunen ajatuksistasi? :3