torstai 26. tammikuuta 2012

200

 Jos joka ikinen päivä on tähän mennessä tuntunut vuodelta, voisi sadun toisinaan hivenen katkerasta ja ainaisesti ikävöivästä inttileskestä aloittaa seuraavasti: "Olipa kerran - ei niin kovin kauan sitten - tuplaruusunen, joka pohti: millainen on aikuisten välinen parisuhde?" Teinisuhteista olen saanut tarpeekseni, ja tämä jokin, mikä on meneillään ja osa tulevaisuutta on ihan uutta ja outoa. Jos ei asuta yhdessä, miten toimitaan? Kuinka usein nähdään? Kummanko luona ollaan? Elääkö kumpikin tavallaan omaa elämäänsä, vai eletäänkö kahta elämää yhdessä?

On sattunut käymään niin, että rakastan mieheksi kutsuttavaa hölmöläistäni ja tiedän varmasti, että hän kuuluu kiinteänä osana tulevaisuudensuunnitelmiini. Pohdin vain, miten suurta roolia tulen näyttelemään hänen elostaan tällä planeetalla kertovassa filmissä. Olenko statisti, jonkinkokoisessa sivuosassa vai toinen päätähti? Voiko edes ihmiselo sisältää muita päätähtiä vai estääkö terve egoismi moisen? Minä tahtoisin vastauksia siihen, miten suhteemme tulee kehittymään heti. Aika näyttää, mutta joissakin asioissa olen kärsimätön. Toivon hänen oikeasti kestävän minua - pitkään, pitkään ja pitkään.

Hömpänpömppää höysteeksi: pari hassua kuvaa päivästäni. Pitäisi varmaan ostaa paristoja kameraan. Kännykkälaatu ei oikein pelitä.

Tältä näyttää eteinen kun olen kotiutunut.
Pörröiset keinolemmikit saivat peurakaverin.

E:n lipaston päällä on roinaa ja omistan pupunkorvat. Pointtia ei ole.


Kävin kaupungilla pyörähtämässä, enkä ostanut mitään turhaa. Noudin pakettini. Sieltä paljastui verhoja ja tyynynpäällinen. Tilasin jo peuraverhoista toisenlaisen version, ja aion kaupata liian kapoisiksi osoittautuneet paneelit äidille. Lisäksi luova kaaos lainalipaston päällä on kovin greippilisäkkeinen. Inhoan Marimekkoa, erityisesti Unikkoa. Mulle saa ostaa uuden meikkipussin. Mielellään samankokoisen.

Kävin äänestämässä. Toivottavasti mahdollisimman moni muukin äänioikeutettu raapustaa lipukkeeseen pätevän, edustavan, rauhallisen ja esimerkillisen miehen numeron: 2.

Kulta, ootko ihanin vai ihanin?

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Lahjoita murunen ajatuksistasi? :3