sunnuntai 18. joulukuuta 2011

161

Eilisiltana kymmenen maissa lahnasin kaikessa rauhassa vanhemmillani, ikävän kalvamana ja tylsistyneenä. Äkillisesti sain viestin: "Muru, avaatko oven?". Hämmästykseni oli jokseenkin suuri, kun ulkopuolella odotti E. Hän oli kuulemma hypännyt junaan, kun tuli ikävä. Yllätys oli paras hetkeen!

Toinen ylläri paljastui matkalla luokseni. ♥ Moi kulta, pusuja kunhan taas eksyt lukemaan tätä. ♥ Onneksi et kuulu siihen kastiin, joka pahastuisi kirjoittamisestani. Mietin vain eräiden henkilöiden motiiveja tiettyjen asioiden jakamiseen.

Vaikka miniloma olikin lyhyt, tuntui se kuitenkin yllättävän pitkältä. Heräsimme tänään kerrankin ennen puoltapäivää, kävimme katsomassa nyt valmiiksi remontoitua asuntoa, piipahdimme anopin luona ja saimme avata jo yhdet paketit, sekä pyörähdimme nopeasti keskustassa. E:llä oli vielä ostoksia tehtävänä. Asunto oli viehättävä.

Hän tulee perjantaina luokseni yöksi, ja lähtee lauantaiaamuna ajamaan kohti joulunviettopaikkaansa. Minun täytyy ensi viikolla hoitaa yhden asian hankkiminen hänen puolestaan. Eipä siitä ole suuri vaiva. Äiti kiusoitteli häntä viisivuotissuunnitelmalla ja sormusmaullani.

Kulta, all I want for christmas is you.

5 kommenttia:

  1. Multa pääsi itku! Oon muutenki nyt ihan nyyhk, kun joudun olemaan yksin. E teki aivan ihanan tempauksen sulle :)<3

    VastaaPoista
  2. Anskiize: Niinpä, onnistui yllättämään! Aavistelin vähän jotain, kun illan tekstiviestisato oli niin epämääräistä, mutta hämmästys oli silti suuri. Et ole ainoa joka oli ihan nyyhk, tosin ihan muusta kuin kurjuudesta. :3

    VastaaPoista
  3. Mikä tää sormusjuttu on? Kosiko E sua? :-O

    VastaaPoista
  4. Anonyymi: Äitini vain kiusasi E:tä, näytti sormuksia mainoksesta ja kertoi mistä tykkään. :---DDD Se sormus on kuulemma viisivuotissuunnitelma, äidin mukaan.

    VastaaPoista

Lahjoita murunen ajatuksistasi? :3