lauantai 25. helmikuuta 2012

230

Muistan, miten vikisin marraskuussa, kun toisilla oli jäljellä odotusta neljäkymmentä päivää. Helmikuun 25. päivä tuntui kaukaisemmalta kuin Timbuktun perimmäinen kolkka. Se sijaitsee Google Mapsin mukaan muuten Länsi-Afrikassa, Malissa. Selvitin juuri asian. Jännää. Tämän päivän lukema onkin koittanut yllättävän nopeasti. Viikonloppuja on jäljellä enää viisi, joista kultaseni on kiinni maksimissaan yhden. KL-saldo on 4. Tämä vaikuttaa oikein hyvältä. Kävimme tänään pitkästä aikaa vanhempieni luona syömässä ja saunomassa. Oli ihan mukavaa. Odotan häntä parhaillaan rapsutettavaksi. Toisilla on menossa kahvitteluhetki kavereiden kanssa, osa X. Voisi sillä välin vaikka lukea yhden pääsykoekirjan loppuun.

Kulta, kauanko kahvittelet?

2 kommenttia:

  1. Voi kuinka mahtavaa, vaan 5 viikonloppua! Uskomatonta. Olispa täälläkin jo. 18 viikkoa jäljellä. Ethän vain lopeta kirjoittelua vaikka armeija loppuukin, tähän on jo niin totuttu! ♥

    VastaaPoista
  2. R: Saapa nähdä miten käy huhtikuussa bloggauksen suhteen. Vaikka en tätä nimenomaista blogia enää jatkaisikaan, luultavasti aloitan jonkun uuden. Kirjoittaminen on niin luonteva osa elämää. :)

    VastaaPoista

Lahjoita murunen ajatuksistasi? :3